Een tweede leven voor een ouwe bok

Leuk zitbankje, gemaakt van een oude bok

Een bok is, samen met het turnpaard, misschien wel een van de mooiste turntoestellen. Met zijn doorleefde lederen zitvlak en zijn schitterende houten poten, heeft een bok het potentieel om een eyecatcher te zijn in elk interieur. Maar zoals met vele turntoestellen het geval is, is een standaard bok nogal lomp en ook te hoog om echt een nuttige functie te hebben.

Deze eigenaar heeft echter zijn bok met een minimum aan aanpassing omgetoverd tot een leuk zitbankje dat past in elk interieur. Het volstaat om de poten van de bok in te korten, zodat het zitvlak op zithoogte komt. Zo heb je een echt zitbankje voor in je woonkamer of keuken.

Door de schuine plaatsing van de poten behoudt het bankje de robuuste stabiliteit die je van een klassieke bok gewend bent. Je kan er dus met een gerust gemoed je schoonmoeder op laten zitten bij het volgende familiefeest ;-)

Let er wel op dat de vloerbeschermers van de bok nog in orde zijn, zodat het je vloer niet beschadigt. Indien gewenst kunnen wij je trouwens nieuwe vloerbeschermers aan de hand doen. 

Uit ons aanbod: