Een tweede leven voor een ouwe bok

Turnpaard met ingekorte poten op de cover van VTWonen

VTWonen, het toonaangevende interieurmagazine in Vlaanderen en Nederland, zette vorige maand een turnpaard op de cover met ingekorte poten. Wij wisten al langer dat zo'n ingekort turnpaard niet alleen nuttig kan zijn als aangename zitbank, maar tegelijkertijd ook een eye-catcher vormt in elk soort interieur. Zet zo'n turnpaard in je keuken of aan je eettafel en je hebt de perfecte balans tussen een hip interieur en een aangename zitbank. 

Bovendien gaat het hier om een ingreep die zeker haalbaar is voor iedere doe-het-zelver. De poten van een paard inkorten kan zowel met gebruik van de originele houten poten of door het creëren van nieuwe poten uit een bijpassende houtsoort. Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie over het omvormen van een paard tot zitbank. Wij bekijken graag met jou de opties en helpen je bij de omvorming. We kunnen de omvorming ook op ons nemen indien je zelf niet goed weet hoe er aan te beginnen. 

Verderop in het blad stond ook nog een turnplint als opvrolijking van de kinderkamer. Turnplinten zijn multi-inzetbare stukken. Je kan ze immers gebruiken voor de kinderkamer, maar evengoed als salontafel of als zitbank in de hal. Met een beetje meer verbeelding, maak je er zelfs een ladenkast van !